SE Credit Sessie en Supervisies

Prijzen

90 EUR per sessie (60 min).

Annulaties

Het is altijd mogelijk dat je een sessie moet annuleren, dat is op zich geen probleem, maar we vragen je wel dit minstens 24 uur op voorhand te doen.

Indien je later annuleert vraag ik 50% van de prijs van een sessie als annulatie-vergoeding. Als je niet annuleert rekenen we het volledige bedrag aan.

Adressen

vrijdag en zaterdag

Rue Mareyde 35, 1150 Woluwe-St-Pierre/ Bruxelles

maandag tot donderdag

Koninklijkelaan 26, 2600 Antwerpen-Berchem

Ik ben Senior Assistant in de SE-opleidingen en geaccrediteerd door de ESAC-commissie van de European Association for Somatic Experiencing. Ik kan persoonlijke SE sessies met credits en SE supervisies geven op alle niveaus van de SE training: beginners, intermediate en gevorderden.

Tijdens een SE sessie houden we rekening met het niveau waar je je op dat moment bevindt en maken we gebruik van psycho-educatie, de tools en de taal van SE. Jouw sessie draait om jouw persoonlijke proces. We integreren de kennis van SE, zodat het belichaamd begrepen wordt en dingen zinvol voor je worden.

Tijdens een supervisie/consultatie kan je specifieke vragen inbrengen over je casus of cliënt die je wil ondersteunen met SE®-technieken.

We kunnen een individuele supervisie doen van 60 minuten of groepssupervisie met maximaal 10 deelnemers, samen met een andere Senior Assistent.