Voel je je overweldigd, uitgeput en gespannen? Worstel je met relaties, kan je geen contact maken of vermijd je altijd conflicten? Misschien heb je te maken met chronische gezondheidsproblemen zoals chronische pijn, auto-immuunziekten of spijsverteringsproblemen? Dit zijn niet zomaar toevallige gebeurtenissen. Dit kunnen lichamelijke manifestaties zijn van trauma.

Als je het spoor in je leven kwijt bent en je niet kunt bedenken hoe je het terug kan vinden, is het tijd om een stap terug te doen en op zoek te gaan naar een fundamentele verandering.

Of je kunt dat niet doen en je afgesloten blijven voelen. Je blijft je teleurgesteld voelen nadat je hulp hebt gezocht maargeen resultaten hebt gezien. En gefrustreerd omdat het onderliggende trauma niet wordt aangepakt. Je ziet je welzijn verder verslechteren omdat de onderliggende oorzaak blijft bestaan.

Je innerlijke wereld is van jou alleen

Uiteindelijk weet niemand wat jij ziet, hoe je iets ervaart of voelt. Het de bedoeling dat jij in die wereld de expert wordt, en dat je er de weg weet. En om dat te bereiken, is ook moed nodig. Want je zult je trauma’s tegenkomen. Of dat nu om recente situaties gaat, of om gebeurtenissen uit je kindertijd.

De weg naar innerlijke helderheid

Diep van binnen is er altijd een weten dat jou door elk helingsproces van trauma leidt. In mijn therapiesessies gaan we op zoek naar dat weten. Zo gebruik je telkens je eigen levenskracht en wijsheid, versterk je je veerkracht en train je je zelfstandigheid.

Somatic Experiencing

Integral Somatic Psychology​

The NARM​

Learning Love Work​

SE Leersessies en Supervisies

De somatische benadering helpt je een situatie vanuit het lichaam te bekijken en te verwerken. Embodied. Zo blijven we in ons lichaam, terwijl we moedig de moeilijkheden verwerken. Door de herinneringen in het lichaam los te maken, kun je steeds beter luisteren naar wat je in je diepte wil.

Je zal voorzichtig ontdekken dat elk trauma je iets leert. En dat erachter bevrijding ligt. En zelfs mooie geschenken, die altijd op je gewacht hebben.

Testimonials