p9150163

Savera Noriega

Profiel:
• Integral Somatic Psychology; ISP (in opleiding vanaf 2018) – UTA-akademie Keulen, Duitsland.
• Certified Trainer in Conscious Relating and Inner Child Work – Learning Love Institute, Arizona, USA
• Gecertifieerd Somatic Experiencing Practitioner; SEP – Stichting Lichaamsgerichte Trauma-therapie, Nederland.
• ‘Personal Session Provider’ voor SEP’s in opleiding – European Association of Somatic Experiencing
• Facilitator in Transactionele Analyse – Instituto Mexicano de Analisis Transaccional, Mexico.
• Bachelor in Psychologie- Universidad Nacional Autonoma de México, Mexico.
• Osho Meditations Facilitator – Osho International; Pune, India.
• Stress en Relaxatie Coach – Belgische Wellness Federatie.
• Gecertifieerd Massagetherapeut – Gezondheidschool, Antwerpen.

Follow me in Linked In

Follow me in FB

Over mezelf:

Waarom doe ik wat ik doe?

Ik geloof dat trauma deel uitmaakt van de kern van het menselijk bestaan. Het begrijpen en verwerken van trauma heeft mij innerlijk sterker en veerkrachtiger gemaakt . Dat heeft me verborgen geschenken doen zien.
Als iemand die zelf trauma heeft overwonnen, geloof ik diep in mijn ziel dat er een spiritueel doel is aan ons bestaan en dat alle ervaringen die we hebben meegemaakt ons belangrijke lessen leren.

In mijn persoonlijk herstelproces ben ik dankbaar en diep geraakt door alle mensen die ik wereldwijd heb mogen ontmoeten: familie, therapeuten, leraars, collega’s, cliënten en vrienden. Op een bepaald ogenblik in mijn leven is het mijn zielsmissie geworden om mensen een passie bij te brengen voor bewustwording, diepte, voldoening en zelftransformatie. Ik doe dit door cognitieve inzichten en lichaamsgeörienteerde processen te vergemakkelijken en door meditatieve oefeningen en praktische tools om zo veerkracht aan te leren, want iedereen heeft de wezenlijke capaciteit om te herstellen en te helen.
Ik geloof dat het betekenis zoeken én vinden in ons leven, vanuit het diepst van onszelf, ons helpt levenslange positieve veranderingen te creëren. Het vertelt ons welke kleine stapjes te zetten om te groeien en om een dieper inzicht te krijgen in levenslessen. Het helen van trauma is als thuiskomen, waar onderweg onze levensmissie verschijnt en het richting geeft aan onze talenten en sterktes.

Terwijl ik in België woon met mijn lieve echtgenoot Johan, blijf ik deze geschenken leren en delen via mijn werk, met mijn internationale ervaring als bagage en de eenvoud van mijn Mexicaanse roots.
Mijn doel is om een solide ondersteuning te bieden aan mijn cliënten, vooral aan therapeuten, coaches of hulpverleners, zodat ook zij een solide ondersteuning kunnen bieden aan anderen.
Zolang ik leef zal mijn levensdoel zijn om mensen aan te moedigen om de persoon te worden die ze willen zijn of bedoeld zijn te zijn.
Mijn droom is dat we met z’n allen de verantwoordelijkheid nemen om de verwoestende gevolgen van trauma te helen en vooruit te kijken als bondgenoten in het helen van onze planeet die zo de moeite waard is… “because we need us all”.