Over

Visie en missie

TouchStudio is een bezielde praktijk die met lichaamsgerichte therapie werkt voor traumaresolutie.

TouchStudio is geïnspireerd door essentiële waarden zoals liefde , integriteit en een diepe toewijding om mensen te kunnen ondersteunen en gidsen om hun eigen innerlijke krachten en diepere mening in het leven te vinden.

Een heel belangrijke stap in dit proces is het aanbrengen van bewustwording, educatie en praktische tools voor het verwerken van trauma als oorzaak van lijden, conflicten en bewustzijnscrisissen.

Therapiesessies en Groepsactiviteiten van TouchStudio ondersteunen deze visie en zijn gebaseerd op methodes zoals The Learning Love Work©, Somatic Experiencing©, Osho Active meditaties, relaxatietherapie, stress behandeling en bezielde coaching.

Waarom kiezen voor therapie en bezielde coaching?

Therapie ondersteunt je in het verwerken van situaties in moeilijke tijden vanuit een dieper perspectief, om zo deze moeilijkheden als lessen te zien en wat je eruit kunt leren. Het kan ook een veilige plaats zijn voor persoonlijke ontwikkeling, groei en spirituele ontdekking. Het helen van trauma is als thuiskomen, waar onderweg onze levensmissie verschijnt en het richting geeft aan onze talenten en sterktes.

Lichaamsgeörienteerde methodes kunnen je helpen andere cognitieve verwerkingsprocessen die je reeds gedaan hebt of aan het doen bent te integreren, zonder teveel in het verhaal te gaan of te focussen op het verleden.

Mijn aanpak in deze vorm van therapie is er één van compassie, empathie en een samenwerking tussen mij en de cliënt, die ernaar streeft nieuwe inzichten in zijn leven te vinden die vooruitgang mogelijk maken.

Als traumatherapeut zie ik vaak dat een kleine positieve verandering een wereld van verschil kan betekenen op lange termijn in iemands leven. Door moeilijke kwesties effectief te verwerken en te integreren, verbindt men zich opnieuw met kracht en levendigheid die men anders niet kon aanspreken. Dan wordt het mogelijk om 'ja' te zeggen op alles wat het leven biedt en dit met meer veerkacht en helderheid.

Welke sessies bied ik aan?

 • Behandeling en preventie van Chronische Stress
 • Somatic Experiencing: lichaamsgerichte trauma-therapie
 • Bodywork: specifiek gericht op klanten die een langere weg af te leggen hebben in TouchStudio
 • Relaxatie-therapie en Somatic Meditaties: ademhalingsoefeningen en zintuigelijke technieken,
 • Osho Active Meditaties, hier zijn zowel individuele als groepssessies mogelijk.
  The Learning Love Work: hier werken we onder meer rond specifieke thema’s van bewuste relateren alsook psycho-educatie om hechtingspatronen te herkennen.

Indien er thema’s blijken te zijn die buiten mijn kennisdomein/vakgebied vallen, verwijs ik je graag door naar een andere specialist. Mijn doelstelling is om jouw weg naar welzijn op een positieve manier te ondersteunen.
Individuele sessies kunnen zowel in het Nederlands als Engels, presentaties/workshops voor grote groepen zijn in het Engels.

Voor wie?

Voor mensen die geïnteresseerd zijn om de volgende thema's te verwerken:

 • angst en depressie: paniekaanvallen, laag zelfbeeld, stemmingswisselingen, sociale angst, eetstoornissen
 • trauma: verlies van dierbaren, slachtoffers van pestgedrag, shock, verlatingsangst, emotioneel of seksueel misbruik, auto-ongeval, begeleiding voor en na
 • operaties, slachtoffers van natuurrampen/oorlog/PTSS
 • relationeel: moeizame relaties, uit elkaar gaan, eenzaamheid, seksuele identiteit, langdurige schaamte en kwetsbaarheid, neigingen tot grensoverschrijdend
 • gedrag, zich leren openstellen voor een nieuwe partner
 • werk en carrière: chronische stress, (faal)angst en werkgerelateerde burn-out
 • Hooggevoeligheid: bewuste keuzes om grenzen te stellen, leren van je intuïtie en je eigen wijsheid, acceptatie en waardering van je gaven en je zwakke kanten.
 • Spiritualiteit: het vinden van een betekenis in je zoektocht en levensmissie.

Afspraken en annulatievoorwaarden

Hoe ziet een eerste afspraak eruit?

Nadat je een sessie boekt, ontvang je een email met een intake formulier. Deze druk je af, je vult de antwoorden in en brengt deze mee naar onze eerste afspraak. Het intakegesprek geeft ons de mogelijkheid om elkaar wat te leren kennen. In dit verkennend gesprek wordt het ook duidelijk of ik jou verder kan helpen, of dat ik je beter kan doorverwijzen. Het is belangrijk dat we beide een afstemming creëren om samen te werken. In onderling overleg bepalen we jouw doelstellingen en welke stappen er nodig zijn om jouw hulpbronnen op te bouwen. Mijn benadering naar therapie is op korte termijn.

Indien ik jou verder kan helpen, bespreken we de vergoeding en sommige praktische afspraken. Als je met vragen zit omtrent de therapie/coaching, zal ik deze ook graag tijdens dit gesprek beantwoorden.

Hoe maak je een afspraak?

Om een intakegesprek vast te leggen, gelieve een email te sturen naar:

info@touchstudio.be

Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer +32 (0)484.713.900.

Indien ik niet beschikbaar ben, gelieve een boodschap achter te laten met jouw gegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Alle aanvragen, zowel telefonische oproepen als emails, worden met uiterste discretie behandeld.

Prijs

90 EUR per sessie. Het tarief is in lijn met het standaard tarief van EASE (European Association of Somatic Experiencing).

Annulatievoorwaarden

Het is altijd mogelijk dat je een sessie moet annuleren, dat is op zich geen probleem, maar we vragen je wel dit minstens 24 uur op voorhand te doen.

Indien je later annuleert vraag ik 50% van de prijs van een sessie als annulatie-vergoeding. Als je niet annuleert rekenen we het volledige bedrag aan.

Internationale Netwerk

The Learning Love Institute

Touchstudio is door het Learning Love Institute USA gecertificeerd om diens methode aan te bieden. Dit werk bestaat uit individuele therapie gebaseerd op het leren van mededogen en meditatieve hartelijkheid, innerlijk kindwerk en begeleiding tot het bewust relateren.

Het leert mensen waarom traumatische patronen ontstaan in relaties en biedt alternatieven die toegang geven tot diepte, commitment en veilige hechting.

Lees meer op: www.learningloveinstitute.com

The Somatic Experiencing Trauma Institute (SETI)

Somatic Experiencing is de lichaamsgeoriënteerde methode voor traumaverwerking, ontwikkeld door Peter A. Levine en die gebaseerd is op meer dan 40 jaar onderzoek en klinische toepassing. Het Somatic Experiencing Trauma Instituut (voorheen de 'Foundation of Human Enrichment') is een non-profit organisatie gesitueerd in Colorado, USA en is toegewijd aan het verwerken van trauma wereldwijd. Hun ervaren docenten inspireren een internationaal netwerk van therapeuten die zich inzitten voor het helpen van traumaslachtoffers of gemeenschappen in nood. Op Europees niveau zijn alle organisatoren, trainers, assistenten en SEP's geregistreerd in de 'European Association of Somatic Experiencing'.

Lees meer op: www.learningloveinstitute.com

OSHO International

Touchstudio staat geregisteerd als een informatiecentrum door het wereldwijde netwerk van 'Osho global connections' en hun doel is het vergemakkelijken van een holistisch inzicht in de verschillende technieken die leiden tot innerlijke stilte en meditatie.

Bezoek hun website: www.learningloveinstitute.com